Млади социалисти закичиха  мартеници на старозагорци в градския транспорт

Червено-белите символи на пролетта бяха изработени ден по-рано в ателието на Младежкото обединение на БСП

Млади социалисти подариха стотици мартеници на старозагорци, които пътуват днес с  градския транспорт, пожелавайки им здраве. „Гражданите приемаха с благодарност мартенската изненада. Пожеланието ни провокира доста коментари по темата за здравеопазването в България и скъпия хаос, създаден  в системата”, сподели  младежкият лидер на социалистите Диана Михалева, която за поредна година организира мартенска кампания. По думите й младите се стремят едновременно да зарадват своите съграждани, както и да чуят въпросите, които вълнуват жителите.

Червено-белите символи на пролетта бяха изработени ден по-рано в ателието на Младежкото обединение на БСП с подкрепата на народния представител  от БСП лява България Георги Гьоков. В работилницата за красиви амулети се включиха сръчните активисти Марина Георгиева, Мирослав Атанасов, Даниела Лекина и Галина Господинова.

В началото на м.февруари благодарение на дарени материали от общинските съветници на левицата Климент Пенчев, Даниела Лекина и Бойчо Биволарски в Дома за възрастни с физически увреждания с отделение за рехабилитация в  Стара Загора се изработиха множество мартеници. Пъстроцветните символи и днес се продават на специален щанд в Mall Galleria, средствата са за ремонт в сградата на Дома.